Terveisiä Viljandista osa 2

...tai oikeammin Tartosta, koska olimme eilen siellä! Ilma oli hyytävän kylmä ja visiitti keskittyi Kaubamajaan ja hyvään lounaaseen Raatihuoneentorin laidalla. No, Kaubamajasta lempparisisustuskauppani Kodusalong löytyykin. :) Siellä oli jo täysi talvisesonki ja joulujuttujakin esillä. Ihan vielä oma sisäinen kello ei jouluajassa ole, vaikka jouluihminen olenkin.


Kävimme myös uudemmassa Tasku-nimisessä kauppakeskuksessa, mutta sitä ennen katsastimme lokakuisen Raatihuoneen torin ja kaltevan talon sen laidalla.
Tarton keskustassa on syksylläkin kiva fiilis. Viime vuosien aikana sinne on tullut myös paljon kivannäköisiä kahviloita ja keskusta elää vahvasti 2000-lukua ja sen trendejä, vaikka rakennukset eri vuosisadoilta ovatkin. Tarton yliopiston opiskelijat ovat niin suuri prosentti kaupungin talviajan asukkaista, että kuppiloissa riittänee arkenakin kävijöitä.

Illalla söimme Viljandissa Harmoonia-ravintolassa. Kuvat tuli napattua alkupalaksi syödyistä bruchetoista (ankka-, lohi- ja kanttarellitäytteillä) ja jälkkäriksi valikoituneesta suklaaleivoksesta mangojäätelön kanssa... Nam! :)Jatkuisipa syysloma ikuisesti...!
Kommentit

Suositut tekstit