Terveisiä Viljandista osa 1

Syysloma käsillä ja me säntäsimme heti mahdollisuuden koittaessa siskoni luokse Viroon. Olen ollut täällä Viljandissa aiemmin vain kesäaikaan, joten syyssää ja maisemat oranssin eri sävyissä ovat uusia.


Siskoni perhe remontoi vanhaa omakotitaloa eikä heidän perheellään puuhat lopu. Kävimme kuitenkin heti tänään, ekana matkapäivänä, ihanassa kahvilassa, jonka nimi on Rohelise maja kohvik eli Vihreän talon kahvila. Se sijaitsee ihan Viljandin keskustassa ennen kuin alamäki laskeutuu Viljandijärven rannalle. Kahvila on erikoistunut luomu- ja lähiruokatuotteisiin ja sen yhteydessä toimii pieni myymälä. Niin hipsteripaikka että! :)

 


Joimme raparperilimsaa ja minä söin kanasalaatin ja jälkkäriksi tuorejuustobrowniekakkua :) Keittolounas maksoi 3,5 euroa ja salaatti 6 euroa.
Huomenna teemme päiväretken Tarttoon - aivan kuten kesälläkin. Täältä Tarttoon ajaa vajaassa tunnissa ja sielläkin on muutama kiva paikka, joita ei Viron matkalla voi jättää väliin. Joistakin taisin kirjoitella jo kesällä, mutta lupaan ottaa uusintana osan, kun varmistuu, missä kaikkialla ehdimme käydä.

Viimeinen  tämän postauksen kuva on kotoa, jonne ehdin laittaa yhden Halloween-koristeen ennen lähtöä. Viime vuoden kurpitsakukkaruukut saivat uudet kukat sisäänsä :)


Terveisiä Virosta tulee siis pian lisää! Olkaa kuulolla! :)Kommentit

Suositut tekstit