Piipahdus Muurlan Lasissa

Vietimme syksyisen, mutta kauniin ja aurinkoisen viikonlopun Korppoossa. Maisemat olivat heleän väriset, mutta tuuli teki ilmasta jo tosi kylmän.
 
 
Viikonlopun sisustuksellinen anti osui paluumatkalle, mutta sitä ennen ehdimme muun muassa illallistaa Korppoon Hjalmar's ravintolassa ja juoda muutamat drinkit ruoan päälle. On hyvä pitää mielessä, että kesän ruuhkakuukausien sijaan saaristoon kannattaa joskus lähteä esimerkiksi syksyllä. Kivoja ulkoilupaikkoja on paljon ja paikalliset yritykset palvelevat  myös sesongin ulkopuolella (kuten Korppoon Amalias Hem, jossa on tekeillä nettikauppakin, jee!) Hjalmar'sissa luotin aina hyvään ceasarsalaattiin ;)


 
Tosiaankin, paluumatkalla pysähdyimme Muurlan Lasissa (http://www.muurla.com/myymala-ravintola) Turunmoottoritien varrella. Muurlan Lasissa on ravintola ja samassa tilassa iso myymälä täynnä Muurlan tuotteita kauniisti esille laitettuna.
 
Heti alkuun täytyy korjata ennakkoluulo, joka minullakin oli: Muurla on muutakin kuin lasiesineitä.

 
 
Itse ihastuin Muurlan monipuoliseen tarjotinvalikoimaan. Painokuvat olivat Suomen luonnosta ja monet kuin tehty syksyiseen kodin sisustukseen. Vai mitä tykkäätte näistä?
 En ostanut tällä kertaa mitään, mutta oli ihanaa fiilistellä ja katsella erilaisia tuotteita. Esimerkiksi näitä lasisia maitokannuja :)
 
 

 
Muurlalla on myös sympaattisia retrokuvioisia emaliastioita. Luulen, että tästä lehtikuviosta tykkäisi ainakin mun sisko omassa kodissaan :)
 


 
Jälleen on yksi kiva sisustuskauppa tullut katsastettua. Alkaa olla jo vaikea valita, missä pysähtyä matkalla Turun suuntaan: Muurlan Lasissa, Design Hillissa vai Kasvihuoneilmiössä :) Matkakumppanilla kun riittää kärsivällisyys vain yhteen stoppiin - minkä ymmärrän oikein hyvin! :)
 
 
 

Kommentit

Suositut tekstit