Kahvihetket

Yksi ihanimmista asioista kesälomalla ovat rauhalliset aamukahvihetket. Niin monesti arkena pitkin talvea juon kupillisen kahvia vasta töihin ehdittyäni ja senkin hätäisesti ja hirveässä kiireessä. Eihän elämän sellaista pidä olla!

Kuten aiemmin kirjoitin yksi kesäloman jälkeistä elämää koskeva lupaukseni on pyrkiä pois kiireestä. Olen jatkanut edelleen sen miettimistä, mistä tekemisistä voisin luopua ja joitakin juttuja olen jo keksinytkin. Uutena asiana mielessä pyörii innostus aloittaa espanjan kielen opinnot, koska tulevaisuudessa osa talviajasta olisi ihanaa viettää Aurinkorannikolla paossa loskaa ja räntää. Mutta mikäli uutta aloittaa, jotain vanhaa pitää työntää sivuun vielä kovemmalla kädellä, ettei arkirumba vaadi jatkuvia juoksuaskelia...

Palataan vielä kahvihetkiin - tässä tunnelmakuvia <3
Tänä aamuna satsasimme aamupalaan vielä tavallistakin enemmän ja teimme amerikkalaisia pannukakkuja (tai lettuja), joita söimme vaahterasiirapin kanssa :) Se ei ollut mitään pikaruokaa, koska valmista tuli vasta 1,5 tuntia heräämisen jälkeen. Ruoka oli joka tapauksessa kaiken vaivan väärti!


Keittiön pöydällä Aalto-maljakossa kukkivat edelleen rakkaan tuomat kukat <3 

Kivaa viikonloppua kaikille! Seuraavaksi luvassa on kuulumisia Kyprokselta :) :) Kommentit

Suositut tekstit