Tuomi kukkii

Meidän parvekkeen edessä on tuomi ja tänään on se päivä vuodesta, jolloin sen nuput aukesivat! Vaaleanvihreät lehdet saivat vierelleen valkoisia kukkia ja meidän olohuone sen myötä uuden ilmeen :) Valokuva ei tee oikeutta kukkaloistolle, mutta uskokaa minua - kaunista on <3


Parvekekausi on muutenkin alkanut: koristetyynyt ovat aurinkotuolin päällä paikoillaan ja ikkunat sekä parvekelasit pestyinä. Valonsäteet pääsevät sisään ja lämpö tuntuu hyvältä. Toukokuu on kuukausi vailla vertaa!




Nautitaan näistä päivistä täysillä ja toivotaan, että lämpö ei heti lähde meidän luota. Olisi ihanaa, jos saisi nauttia pitkin kesää tällaisista aurinkopäivistä! Tuomen kukkien kunniaksi taidan vielä ottaa pienen lasin kylmää valkoviiniä illan viiletessä... :)


P.S. Tyttäreni toi kotiin koulussa askarrellun madon. Siihen on leikattu ja pujotettu pötköksi monta huopaympyrää ja niiden väleihin on laitettu puuhelmiä niin, että mato tuntuu luikertelevaiselta. :) Ihmettelen aina, miten ekaluokkalaisten opettajilla riittää askarteluideoita vuodesta toiseen!



Kommentit

Suositut tekstit