Shampanjaa, ihana ilta ja kuvat koirista

 Vappuaaton kunniaksi nautittiin shampanjaa ja vanhempani tulivat myöhemmin illalla kylään. Lilian ei millään malttanut pitää kieltään erossa kristallilasista, jossa oli vielä muisto shampanjan mausta!Illan viimeiset juomat nautimme Clarion-hotellin 16. kerroksessa Jätkäsaaressa. Näkymät Helsingin ylle olivat huimat, vaikka en niitä kuvannutkaan, kun kamera ei ollut mukana. Kotimatkalla poikkesimme ravintolalaivassa Ruoholahdenrannassa ja sieltäkin nappasin kuvat kännykällä. Laivan valot tummaa maisemaa vasten tallentuivat kuitenkin kiitettävästi, vaikka nyt, kun olen tottunut digikameraan, iPhonen kuvat tuntuvat paljon sumeammilta enkä mielellään niitä tänne blogiin liitä.  

Tänään jätimme piknikit väliin ja kävimme syömässä Nan King -nimisssä kiinalaisessa ravintolassa Kalevankadulla. En lukeudu kiinalaisen ruoan ystäviin, mutta tämän päivän annos oli paremman makuinen kuin mikään aiemmin syömäni. Ei mitään tavallista hapanimeläkasteketta, vaan naudanlihaa ja sopivasti kypsennettyjä kasviksia. Ihana miesystäväni tottuttaa minua kaikkeen uuteen <3


Ruokailun jälkeen poikkesimme puistossa koirien kanssa. Mimi ja Lilian ovat aina yhtä kuvauksellisia! <3 Maman pienet ruttukuonot! <3Huomenna on jälleen paluu arkeen. Mukavaa vappupäivän iltaa kaikille teille ennen sitä!

Kommentit

Suositut tekstit