Kuvat koirasta ja jäätelövalot

Koirailu on jatkunut. Ulkona tulee käytyä liki kymmenen kertaa päivässä - joskin pissaa löytyy siitä huolimatta tasaisesti myös milloin miltäkin matolta. Kaikki matot ovat nyt sen kokoisia, että saan laitettua ne pesukoneeseen ja patterille kuivumaan kotona. Ei siis tarvitse pissanhajuisessa kodissa asua ;) Niin paljon puuhaa pennun hoitamisessa on ollut, että blogi on meinannut jäädä takaa-alalle. Niin ei saa käydä!

Tilasin ensimmäiset oman koiran kuvat Lalalabilta. Ihania otoksia pikkuisesta otuksesta!


Lalalabilta on helppo tilata paperikuvia. Usein, jos tiedän jo etukäteen, ettei aika riitä Ifolorin albumin tekemiseen enkä jaksa liimailla kuvia perinteiseen pahvialbumiin, tilaan kuvat Lalalabilta rasioissa. Saman ajanjakson kuvat ovat siten helppo säilyttää samassa rasiassa eivätkä ne pyöri missä sattuu.

Koiramaisen elämän ohella ehdimme viettää rillutteluillan erään ystäväni kanssa perjantaina. Startti tapahtui kuohuviinillä :)
Pöytää piristävät Oslosta tuomani jäätelövalosarja. Se siirtynee todennäköisesti tyttöni huoneeseen, mutta oli pakko päästä heti kokeilemaan, miltä jäätelöpuikot näyttävät, kun sain sopivat paristot hankittua. Aika söpöt valot, vai mitä :)


Nyt hyvää yötä ja tsemppiä uuteen viikkoon!

Kommentit

Suositut tekstit