Palermon vuoro näyttää parhaat puolensa

Lensimme aamulla Münchenin kautta Helsingistä Palermoon, jossa alkaa huomenna kolmepäiväinen konferenssi. Kyseessä on siis työmatka, mutta tänään iltapäivällä meille jäi aikaa myös tutustua ainakin osaan Palermon kadunkulmista.

Hotellille (B&B Ponticello, jolle lämmin suositus!) pääsy meinasi hieman viivästyä italialaisen taksikuskin saatua autonsa jumiin kapealle kadulle, jonne joku oli parkkeerannut niin, ettei kukaan enää päässyt ohittamaan erästä katujen risteyskohtaa :D

Mutta ei hätää, sillä viimein, kun pääsimme laukkuinemme perille, meitä odotti viehättävä B&B-paikka sisilialaisine isäntineen. 

Aah, Palermo on todella sekoitus etelän pittoreskia tunnelmaa ja rappioromantiikkaa. Julkisivujen restauroijille riittäisi tosiaankin täällä töitä, mutta talojen ulkoasu ei kerro mitään niiden sisäpuolista. Meidän majapaikkakaan ei ole ulkopäin ihmeellinen, mutta sisältä varsin viehättävä ja äskettäin remontoitu. 

Alla tunnelmakuvia Palermon kaduilta ja lisää toki tulee, kun vain ehdin niitä ottaa. Täydet konferenssipäivät hieman häiritsevät valokuvausta ja blogin päivittämistä ;) Tunnelmallista sadepäivän iltaa! Kuten kuvista huomaatte täälläkin kaatosadekuurot ovat pyyhkineet kaupungin katuja pitkin iltapäivää...

Anna 

Kommentit

Suositut tekstit