Lokakuun fiilistelyä

Syksy on (ja sen täytyy olla!) kynttilöiden ja kotoilun aikaa. Pimeitä iltoja ja tunnelmointia kotisohvalla viinilasi kädessä ja viltti varpailla <3

Tarvitsin täydennystä kynttilävarastoihin ja nyt, kun syyslomaviikko on käsillä, ehdin pistäytyä Helsingin Tapanilassa sijaitsevassa Mosa Interiorsissa. Löysinkin kivoja kynttilöitä - joskin hieman kesäisillä kuvioilla varustettuja. Ehkä ne kuitenkin vain muistuttavat ihanasta menneestä kesästä ja valaisevat kauniisti.

Nappasin joitakin kuvia Mosa Interiorsin kauniista myymälästä:
Voi hyvinkin olla, että suuntaan joulukuussa uudestaan Tapanilaan, kun on lahjaostosten vuoro :) 

Toissailtana sen sijaan kauniita asiat tulivat kotiin asti, kun pidin ystävilleni Hiilit-kutsut. Hiilitistä olen kertonut aikaisemminkin, mutta tällä kertaa Anna toi näytille ihania tuotteitaan meille. Ja mikäs sen parempi "tekosyy" keittää pullakahvit, täyttää keittiönpöytä herkuilla ja tarjota ystäville tervetuliaiskuohuvat kuin Hiilit-kutsut? :) Eipä juuri mikään!

Kaiken kiireen keskellä en ikinä suostu antamaan periksi sille ajatukselle, ettei minulla olisi aikaa tavata ystäviä. Työt vaativat paljon, kirjaprojekteja on tekeillä ja niin edelleen, mutta mitään ei jaksa tehdä, jos ei välillä rentoudu ja paranna maailmaa puheen voimalla omien läheistensä kanssa <3

Nyt olohuoneessa odottaa matkalaukku pakattuna ja aamupäivällä lähtee lento Thaimaahan! Miljoona uutta ja jännää kokemusta edessä, kun vietämme kymmenen päivää lämmössä!

Iloista ja reipasta viikonloppua teille jokaiselle <3

Anna

Kommentit

Suositut tekstit