Shoppailu Fuengirolassa

Muutamana päivänä on ripsinyt Aurinkorannikollakin vettä ja se on saanut meidät menemään uima-altaan sijaan ostoksille. Puerto Banus, josta eilen kirjoitin, on luksusliikkeiden tyyssija ja sinne kannattaa suunnata, jos haluaa ostaa merkkivaatteita. Yhden kadun varrelta löytyy Louis Vuitton, Salvatore Ferragamo, Dolce&Gabbana, Boss, Versace ja monet muut. Kesäkuvat Puerto Banuksesta löytyvät linkin takaa.

Fuengirolan keskustassa on myös joitakin kivoja putiikkeja, mutta jos haluaa minimoida kävelyn ja löytää tarvittavat asiat saman katon alta Miramar-kauppakeskus on hyvä vaihtoehto. 


Miramarissa on monta tuttua ketjuliikettä (jotka eivät ehkä niin houkuta), mutta minut sinne saisi jo pelkkä Zara Home, jota Suomesta ei löydy. Olen käynyt Zara Homen liikkeissä ympäri Eurooppaa mm. Berliinissä, Barcelonassa ja Kyproksella ja tänään oli taas onnenpäivä, kun sinne pääsi! :) 

Zara Homen liikkeeseen voi mennä vaikka vain sen tuoksun vuoksi. Huonetuoksuja on myynnissäkin, mutta itse tykkään eniten Zara Homen tekstiileistä, valokuvakehyksistä ja osasta astioista. Lakanat ja tyynyliinat ovat aivan ihania!
Toinen erilainen, mutta ihan hauska sisustusliike Miramarissa on myös toisessa kerroksessa sijaitseva A Loja de Cato Preto. Siellä on paljon kaikkea turhaa, mutta kivoja tuliaisia voi ehkä löytää, jos viitsii katsoa hieman tarkemmin ympärilleen ja pystyy erottamaan helmet turhien juttujen seasta. Minä ostin paketin serviettejä ja tuoksukynttilän. 

Ostosreissun jälkeen otimme rennosti, söimme lounasta ja nukuimme päiväunia. Taivas pysyi pilvessä, mutta sää oli lämmin ja sandaaleilla pärjäsi hyvin. :) 
Kommentit

Suositut tekstit