Päivän väri ja viileys

"Oli niin keltainen päivä, joten valitsin sinulle keltaisia kukkia!", sanoi J tullessaan kauppareissulta kotiin kaunis kimppu mukanaan. <3 Toden totta eilen olikin aivan keltainen maisema, kun aurinko paistoi ja puiden lehdet, jotka ovat vielä kiinni puissa, loistivat keltaisen eri sävyissä. Katselimme jo perjantaina Espanjasta palatessamme lentokoneen ikkunasta, kuinka yksivärinen ruska Etelä-Suomessa on - oranssia ja keltaista, muttei juurikaan punaista! 


Aamulla, kun vein koiria ulos, pakkasyö oli saanut maan huuruun. Oli pakko palata ulos kameran kanssa ja ikuistaa lehtien valkeita reunoja. Nurmikko oikein ritisi jalkojen alla, kun kävelimme pihalla Mimin ja Pullan kanssa. Niitä viileys tassuissa inhotti ja heti kun vain tilaisuus tuli, ne loikkivat ovelle päästäkseen takaisin lämpimään.
 Voi kunpa aurinkoisia päiviä olisi vielä tulevalla viikollakin niin paluu arkeen ei olisi niin karu. Edessä on monta työjuttua, jotka pitäisi jaksaa hoitaa huolella, mutta toki suunnitelmissa on jo yksi uusi reissukin - Viljandiin pitäisi päästä vielä marraskuun aikana pistäytymään. Peukut pystyyn, että Finnairilta löytyisi halvat lennot! :)

Kommentit

Suositut tekstit