Kesämuistoja

Pitkä viikonloppu Luxemburgissa oli niin ihana, että sitä on ollut ilo muistella ja pyöritellä mielessä, vaikka vaiheittainen paluu työelämään kesäloman jälkeen onkin jo alkanut. 

Tämän kesän loma oli ehkä yksi rentouttavimmista ikinä eikä se johdu vähiten onnistuneista matkoista ja siitä, että tyttäreni on ohittanut pikkulapsiajan. Muutama työkaverini, joilla on pieniä lapsia, huokasivat syvään tullessaan töihin ja sanoivat: "Taivaallista tulla töihin lepäämään." Ymmärrän heitä kyllä <3 

Minun kesämuistoni eivät enää liity hiekkalaatikolla istuskeluun (en voi kylläkään väittää, että olisin koskaan viettänyt siellä kovin pitkiä aikoja, saati kovin usein). Sen sijaan lomaan on mahtunut ravintolaillallisia, hyviin kirjoihin syventymistä, viinejä, gourmet-ruokia ja ostoksilla käyntiä. J:n kanssa on ollut hauskaa ja leppoisaa <3 Tottakai tyttäreni on ollut myös monessa hetkessä mukana, ja nautin siitä, että hänen kärsivällisyytensä riittää jo hyvin esimerkiksi rauhallisiin ruokailuihin ja hän jaksaa pieniä kaupunkikävelyitä, vaikka nurkan takana ei ihan heti olisikaan leikkipuistoa :)

Tänään siivoilin kotona ja otin laatikosta kesän ehkä hienoimman ostoksen: Manolo Blahnikin mustat avokkaat. Ne löytyivät Luxemburgista eräästä outlet-myymälästä ja eteen osui tismalleen sopiva koko! Joskus on onni myötä :) 
Nyt kengät saavat muistuttaa Luxemburgin matkasta ja ensi viikonloppuna ne pääsevät ensimmäistä kertaa käyttöön, kun suunnitteilla on pistäytyminen Helsingin yöhön. :)

Tsemppiä teillekin alkusyksyn arkeen - annetaan kesän vielä hetken viipyä mielessä ja yritetään säilyttää pala lomafiilistä niin pitkään kuin mahdollista! <3


Kommentit

Suositut tekstit