Tanskan idyllissä

Mikä matkailuviikko onkaan takana! Ensin juoksureissu Berliiniin ja sitten työn puolesta tehty konferenssimatka Tanskan Helsingöriin. :) Laitan teille kuvia Berliinistäkin, mutta aloitan Tanskasta, koska se on lähempänä ja päällimmäisenä mielessä.

Lensimme Helsinki-Vantaalta Kööpenhaminaan ja jatkoimme siitä junalla noin tunnin matkan konferenssipaikalle Helsingöriin. Pikkukaupungissa oli hyvin pittoreskia!Varsinainen määränpää oli kongressikeskus Konventum (http://www.konventum.dk/), jossa oli kauniit puitteet ja viihtyisät oltavat kaksi yötä ja melkein 3 päivää. Ruoka oli hyvää ja sää huomattavasti keväisempi kuin Suomessa, vaikkei mikään lämmin keli kuitenkaan. Takki sai olla päällä, mutta aurinko lämmitti kasvoja jo huomattavasti :)Tanskalaisten "hyggestä" ei todellakaan puhuta suotta - niin sympaattisilta heidän talonsa ja pihapiirinsä näyttävät jo ulkoapäin. Tanskalaisissa taloissa harjakattoineen on samaa henkeä kuin norjalaisissa ja mertakin on näkyvissä yhtälailla. En ihmettele lainkaan, jos näissä taloissa istuskellaan nojatuoleissa teekuppi kädessä ja katsellaan sinistä maisemaa!

Olisi ollut kiva ehtiä tutkimaan Helsingöriä tarkemmin, mutta tällä kertaa lento odotti muutaman tunnin päässä konferenssin lopusta ja nappasin vain muutamia kuvia läheltä Helsingörin rautatieasemaa.
Nyt on viikonloppu aluillaan ja koira ja me tytöt nautitaan kotona olemisesta. Home sweet home <3

Kommentit

  1. Ihania kuvia Tanskasta. Sinne jaluaisin päästä käymään paremmalla ajalla kuin viimeksi, kun ehdimme olla vain muutaman tunnin Köpenhaminassa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tanska on tosiaan kaunis ja useinhan pääkaupunki on aika erilainen kuin maa muuten.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit