Täydellinen tulppaaniaika

Kiireisiä, kiireisiä työpäiviä, mutta myös täydellinen tulppaaniaika! En malttanut tänään olla hankkimatta yhtä kimppua lähikaupasta, kun teki mieli laittaa olkkariin jotain kivaa. Kokosin betonialustan päälle lasipullot ja tummuutta asetelmaan tuomaan valitsin miesystävän jäljiltä eilen jääneen tyhjän olutpullon ;) Kahden pullon ympäri kiepautin puna-valkopilkullista koristeteippiä.
Huonekuusi luopui eilen jouluvaloista ja viirinauhasta ja toimittaa nyt tavallisen huonekasvin virkaa. Tähän asti se on viihtynyt hyvin ja niin toivon mukaan jatkossakin.Kirjakarusellin päällä on puolestaan mangolian oksa ja sen ympärille kiedottu kimppu :) En ole aiemmin pitänyt mangolian oksaa maljakossa, joten jännittävää nähdä, mitä sen nupuille tapahtuu. Aukeavatkohan ne ajan kanssa?
Vaikka iloitsen tulppaaneista ja odotan malttamattomana kevättä, on tämä aika talvesta siitä kiva, että kynttiläkausi ei vielä ole päätöksessä. Jossain vaiheessa sitten vain huomaa, että kynttilänvalon on korvannut kevätaurinko niin, ettei iltaisinkaan tule sytytettyä tuikkuja.P.S. Tässä vielä pari kuvaa ilman suosikkiani vintage filtteriä - ihan vain, ettei oikea värimaailma unohdu :)Tulpaanientäyteistä loppuviikkoa! Käykäähän nappaamassa kimppu omaankin kotiin - ehkä väriksi keltaista tai helmikuun vaaleaa valkoista? <3

Kommentit

Suositut tekstit