Laatuaikaa siskon kanssa

Maanantaina oli kiva päättää työpäivä jo puoli kolmen aikaan, kun siskoni oli Helsingissä ja meillä oli aikaa jäädä keskustaan muutamaksi tunniksi ihan kaksin. Sen jälkeen, kun kummallakin on ollut lapsia (eli viimeiset 8 vuotta), tällaiset hetket ovat olleet suhteellisen harvinaista herkku. Niiden arvo on nyt pilvissä!

Aurinko pilkisteli pilvien välistä eikä ollut yhtään niin hämärää kuin viikonloppuna. Kävelimme Roballa ja sitten pitkin Fredrikinkatua Kamppiin päin. Poikkesimme muun muassa Pinossa: 
Siskoni tykästyi näihin eläinhahmokalentereihin ja onhan ne sööttejä!


Ja kun Makkaratalolle asti selvisimme, pistäydyimme White on Whitessä (Kaivokatu 8). Liike oli ennen Mannerheimintiellä, mutta nyt uusitussa City Centerissä. Riviera Maisonin tuotteita myyvä White on White on tunnelmaltaan "hankolainen", jos tiedätte, mitä tarkoitan. Merellisyyttä, kodikkuutta, vaaleutta ja ruskean eri sävyjä mustalla ryhditettynä. Hienoja valaisimiakin liikkeessä oli, vaikka en niistä kuvia ottanutkaan.


Itsekin ostin uuden valaisimen, mutta taloudellisista syitä hankin sen Clas Ohlsonista enkä White on Whitesta. Uuden tietokonehyllyn tulon myötä yövaloni nimittäin joutui siirtymään etäämmälle sängystä ja toiselle luku-/tunnelmavalolle tuli tarve. Betonijalkainen pikkulamppu tuntui sopivalta :)Pakko vielä näyttää mangolian kukkien kehitys. Eka kuva on maanantailta ja viimeinen tältä illalta:Täysin aukinaisina kukat ovat niin kankaasta tehdyn näköisiä että!

Tulipas monta kuvaa tähän postaukseen :) Toivottavasti jaksoitte katsella! :)


Kommentit

Suositut tekstit