Koiraperheen sisustus

Oih, haluaisin niin tietää, miten koirat ovat muuttaneet muiden sisustusta! Meidän ihana ja nyt jo superrakas Lilian (4kk) on saanut yhtä sun toista muutosta aikaan vajaassa viikossa ;)

Matot, koiraperhe ja matot. Minä tietysti idealistina ajattelin, että matot saavat olla paikoillaan, mutta mielipiteenmuutokseen riitti yksi kakka karvalankamatolla. Nyt olohuoneen kaksi karvalankamattoa ovat saaneet siirtyä sivuun ja tilalla on äidin kutomat räsymatot - eikä siksi, että ne olisivat vähempiarvoisia vaan siksi, että ne ovat helpompia pestä :)


Lilian ei ole mikään erityisen pahatapainen (tulee esimerkiksi loistavasti toimeen muiden koirien kanssa!), mutta järsimisinto on tietysti aikamoinen, kun ikää on niin vähän. Keittiön tuolit ovat herkkua, mutta onneksi minulla on samoja maaleja vielä jäljellä, joilla tuolit on maalattu ja tänään sain vinkin, että etikalla pyyhkiminen hillitsee jyrsimishimoja.

Pissaa on pyyhitty ja kakkaa korjattu, mutta se, mitä koira eniten on luonut, on kotoisa tunnelma <3 Lilian on osa meidän kotia ja perhettä <3


Olkkariin tuli räsymaton myötä ripaus lisää maalaisromantiikkaa :) Tai en tiedä, ehkä jotain retromaisuutta sittenkin...


Neilikat sopivat kokonaisuuteen kuin piste i:n päälle!
Kertokaahan, miltä teidän koirakodit näyttävät ja mitä muutoksia olette karvakuonon myötä tehneet sisustukseenne!


Kommentit

Suositut tekstit