Joulun tunnelmaa Weisten Wanhalla Villalla


Jos joulukoristevarastot kaipaavat täydennystä, nyt on erittäin hyvä hetki tehdä retki Helsingin Pukinmäkeen, jossa sijaitsee Weisten Wanha Villa. Kartano on 1900-luvun alusta ja se muistuttaa Weisteen jo 1924 alkaneesta pitkästä historiasta joulukoristeiden valmistajana. Nykyisin Weiste on Pohjoismaissa ainoa laatuaan ja sen valmistamia koristeita viedään yli 30 maahan. Weisteen historiasta voi lukea lisää täältä



Meidän vierailun Pukinmäessä kruunasi tänään hiljainen lumisade, joka valkaisi maan, vaikka lämpötila pysyttelee edelleen nollassa. Weisteen Wanhassa Villassa hiiret olivat vallanneet eteisen ikkunoiden välin ja huoneet olivat täynnä erivärisiä koristeita: yhdessä huoneessa siniset, yhdessä punaiset, yhdessä kultaiset koristeet ja niin edelleen. Kyllä Suomessa kauniita koristeita osataan ainakin tehdä!








Tänä viikonloppuna joulupuuhat jatkuvat ja viimeisetkin itse tehdyt kynttilät saavat sellofaanikääreet päälleen. Tarkoitus on viettää rauhallisia päiviä ja antaa työstressin haihtua mielestä. 

Ihanaa viikonloppua! 

Anna


Kommentit

Suositut tekstit