Keltainen kevät tulossa

Olen ollut tosi innoissani katsellessani uusia sisustuslehtiä ja selatessani lempiblogejani: skandinaavinen valkeus, selkeys ja tietynlainen tyhjyys ovat poistumassa pikkuhiljaa sisustuksen valtavirrasta. Tulossa on rentous ja boheemius! Sellainen sopiva "kaiken ei tarvitse olla viimeisen päälle aseteltua ja tiptop järjestyksessä" -tyyli, jes!

Minulle, värejä ja erilaisia kuoseja rakastavalle sisustajalle, viime vuodet ovat olleet sisustusjutuissa välillä vaikeita, kun kaikkialla on näkynyt vain paljon supervaaleita ja graafisia koteja. Nyt on ollut ihanaa nähdä näyteikkunoissa vaihtelevia, värikkäitä kankaita ja huoletonta tyyliä. Hulluttelu on sallittua ja leikkisyys ja boheemius jälleen pop! :)

En tietenkään tarkoita, että kotiaan pitäisi aina laittaa viimeisen muodin mukaiseksi tai trendejä seurata orjallisesti, mutta kauppojen valikoimiin kulloisetkin muotioikut vaikuttavat oleellisesti. Täksi kevääksi luvassa on takuulla paljon enemmän väriskaalaa kuin viime vuonna ja meillä sisustushirmuilla on varaa valita :)

Ostin viime viikonloppuna Moko Marketista uuden säilytysrasian askertelutarvikkeille ja Korkeavuorenkadun Putingista kahvikuppijulisteen piristämään keittiötä. Luulen, että keltainen saa vallata meidän kotia yhä enemmän, kun kevät etenee. Se on myös tyttöni lempiväri.

Ja viikonlopun alkamisen kunniaksi taidan kellahtaa hetkeksi viltin alle lukemaan kuninkaallisten viime vuoden kuulumisia kuvien kera ;)

Rentoa perjantaita <3Kommentit

Suositut tekstit