Marraskuussa puutarha on pullossa

Kun vietin syyslomaa Viljandissa puuhellan lämmön lähellä, oli hyvää aikaa ideoida uusia DIY-juttuja. Siskollani oli liitutaulumaalia ja sain luvan ottaa sitä vähän. Käsien ulottuvilla ei ollut juuri muuta maalaukseen sopivaa kuin yksi ylijäämä lautapätkä ja pulloja. En tiennyt, tarttuuko liitutaulumaali lasipintaan, mutta tarttuihan se!


Maalasin kolme pulloa, mutta en vielä kotiin tullessamme ollut päättänyt, mitä niistä teen. Sitten muistin, että minullahan on koristeteippejä kaapissa ja joskus aiemmin hankkimani valkoinen liitutaulutussi, joka toimi vielä. Pulloista siis kehkeytyi maljakot marraskuuta varten :)


Nappasin parvekkeelta turvaan kolme pelargonian kukintoa, kun seuraaviksi öiksi lupaa pakkasta. Lasitettu parveke on kuitenkin sellainen, ettei se aivan heti päästä pahinta kylmyyttä sisäänsä, mutta koskaan ei voi olla ihan varma, milloin kukat paleltuvat. Toivottavasti niin ei käy ihan vielä, kun minun on tarkoitus viedä osa pelargonioista Korppooseen talvehtimaan. Pidetään peukkuja pystyssä. Pelargonian kukinnot sopivat joka tapauksessa loistavasti uusiin maljakoihin :)

P.S. Tässä kuvassa vielä se puuhella, joka toi uudet ideat mieleen :)


Kesällä postasinkin jo kertaalleen Viljandin linnoituksesta kuvia, mutta maisemat olivat niin kauniita syksyn väreissä, että laitan niitä vielä tähänkin... Onneksi kuvista ei näy hyytävä tuuli!


Kommentit

Suositut tekstit