Rapusia elokuun kunniaksi!

Ah, arki! Ekaluokkalainen aloitti koulun ja rutiineihin on taas palattu. Viime viikonlopun vietimme vielä Korppoossa ja monen vuoden jälkeen sain syödä rapuja! Mitenköhän niin monta elokuuta onkin päässyt vilahtamaan ohi ilman näitä saksikkaita?Ja kun Korppoossa oltiin, käväisin lauantaina Amalias Hemissä (http://amaliashem.com/) kurkkaamassa, mitä syksyn uutuuksia sieltä löytyy. Suurin osa uutuustuotteista oli vaatepuolella, mutta oli sisustusosastollakin muun muassa sienitaulut esillä :)
Minä ostin kotiin kaksi metallista, mustaksi maalattua nipsua. New Yorkin tuliaiskuvat oli helppo kiinnittää niillä keittiön työtason päätyseinään muistuttamaan matkasta. Ja jos samoihin kuviin kyllästyy, vaihto onnistuu vaivatta.Amalias Hemin käynnin jälkeen iski taas jokasyksyinen sieni-inspiraatio ja kaivoin sieniaiheisen kaitaliinan kaapista. Pitää vielä silittää se ennen pöydän päälle laittamista. Bongasin liinan (ja samaa kuosia olevan laskosverhon) talvella Jotexista (www.jotex.fi), josta muuten löytyy aika kiva valikoima kodin tekstiilejä. Onhan verkkokauppa pullollaan kaikkea muutakin, mutta en ole tekstiilipuolta laajemmin siellä koskaan surffaillut.


Aiempien sieni-inspiraatiohetkien myötä meille on tullut esimerkiksi kolme sienijakkaraa ja sienilamppu. :) Oikeita sieniä en montaakaan kertaa elämässäni ole päässyt poimimaan, kun en tiedä sienipaikkoja... Mutta ovat sienet sisustuksessakin kivoja - ja säilyvät monta vuotta!


Kasvimaanlaitto on suunnitteilla ensi kesäksi, mutta tökkäsin silti Korppoossa kukkapenkin laitaan heinäkuussa muutaman herneen ja joitakin persiljan siemeniä (ikään kuin maistiaisiksi ensi kesästä...). Herneet tuottivat kymmenkunta palkoa ja persiljaa pakastin pikkupussillisen. Pastakastike sai sekaansa muutaman varren tuoreeltaan :) Toivon mukaan ensi vuoden elokuu on todellista sadonkorjuuaikaa! 

Kommentit

Suositut tekstit