Pari matkailuvinkkiä Tukholmaan

Nyt on pakko antaa pari matkailuvinkkiä Tukholman matkaa suunnitteleville: toinen sopii täydellisesti hampurilaisten ja toinen puutarhojen ja kukkien ystäville. Ensiksi mainittu on Bastard Burger -ravintola Norramalmilla ja toinen, jonne tämänhetkisen matkaseurueemme miespuoliset jäsenet eivät tosin lähteneet mukaan, on Rosendahls Trädgård Djurgårdenilla.

Bastard Burgerissa kannattaa ehdottomasti pistäytyä lounaalla, jos haluaa vaihtelua iänikuisiin Big Mac- tai tavallisiin ravintolaburgerihin. Reilulla sadalla kruunulla saa kivasti vatsan täyteen. Lisää infoa löytyy täältä

Rosadahls Trädgårdiin meno kannattaa ehdottomasti suunnitella sellaiselle päivälle, jolloin ei ole kiire, vaan aikaa on istuskeluun ja Djurgårdenin miljöön ihailuun muutoinkin. Jos retken haluaa tehdä pidemmän kaavan mukaan, suosittelen hyvien kävelykenkien tai jopa lenkkarien jalkaan laittamista ja matkan aloittamista Djurgårdenin sillalta kävellen. Sillalta puutarhalle on matkaa ehkä pari kilometriä ja samalla voi ihastella merimaisemia ja Djurgårdenin kauniita huviloita. Itse puutarhalta löytyy kahvila-ravintola, taimimyymälä, reilusti istumapaikkoja levähdyshetkeä varten sekä mausteita, öljyjä, keramiikkaa ja muita puutarha-aiheisia tuotteita myyvä puoti. Puutarhan lähellä on myös Rosendahlsin pieni linna, jos kuninkaallista tunnelmaa kaipailee :)

Meillä täällä satamassa on sen verran huono nettiyhteys, etten ehdi kirjoittamaan (ja tappelemaan netin kanssa) tämän enempää. Kuvat kertokoot kaiken tarvittavan ja tarkennuksia saa toki kysyä!

Anna

Kommentit

Suositut tekstit