Meidän kaksion kuulumisia

Viimeksi kirjoitin Teneriffan matkastamme ja kerroin parista sisustusliikkeestä, joissa pistäydyimme. Yksi niistä oli Zara Home, josta ostin kaksi uutta koristetyynyä tuomaan kevätfiilistä kotiin. Nyt tyynyt ovat löytäneet tiensä sänkyni päälle ja ovathan ne kaikessa kukikkuudessaan aika ihanat, eikö?Koirat ovat samaa mieltä siitä, että mitä pehmeämpää kotona on, sen parempi :) Katsotaan, kuinka kauan tyynyt saavat olla sängyllä ilman, että niihin ilmestyy bulldoggien kuolaa tai muuta rähmää :)


Muuten meillä eletään sisustuksen puolesta jänniä aikoja, koska meidän taloon tulee ensi syksynä putkiremontti. Se toteutetaan perinteisellä tavalla, mikä tarkoittaa sitä, että kylpyhuone ja vessa menevät kokonaan uusiksi. Olen päättänyt samalla remontoida keittiön yksinkertaisesti siitä syystä, että vaikka 70-luvun kaapistot ovat nostalgisia, käytännöllisyys on kaukana niistä. 

Remontin lähestyminen (onneksi sen alkamiseen on vielä puoli vuotta aikaa!) tarkoittaa myös sitä, että kaikesta turhasta tavarasta on päästävä hyvissä ajoin eroon, jotta loppujen tavaroiden pakkaaminen ja suojaaminen olisi mahdollisimman inhimillinen homma...

Aloitin työn tyttäreni huoneesta, joka ei ole blogissa juurikaan esiintynyt siitä yksinkertaisesta syystä, että siellä on vallinnut lähes aina kaaos! Vaan eipä vallitse enää, kun raahasin yli puolet tavaroista pois ja iso osa niistä matkaa ensi viikolla kirpputorille. Siksi eteisessä näyttää nyt tältä: 


Keittiön remonttisuunnitelmat ovat aika pitkällä ja eilen käytin hyvän tovin selaillessani eri tapettivaihtoehtoja netistä. Pitkäaikainen haaveeni toteutuu vihdoin, kun saan keittiön ala- ja yläkaappien väliseen tilaan mittatilaustyönä teetettävän lasin, jonka taakse voi laittaa kulkemaan saman tapetin kuin mikä seinälle muutoinkin tulee!

Uuteen keittiöön ja kylpyhuoneeseen liittyviä valintoja on tehtävä vielä vaikka kuinka ja niistä pääsette lukemaan juttuja takuulla kyllästymiseen saakka. Suunnitelmat täytyy saada lähes valmiiksi ennen kesää, koska kesä kuluu kuitenkin pitkälti veneillessä eikä veneeltä käsin viitsi ajatella remonttijuttuja ;) 

Tässä vielä kuva naistenpäivänä saamistani ruusuista. Se vain on niin totta, että "happiness is homemade" <3 Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Anna

Kommentit

  1. Onpas suloisia nuo teidän koirat! Meillekin on tulossa putkiremontti tänä keväänä. Ennen sitä taloyhtiössä teetätettiin putkikamerakuvaus.

    https://www.putkipiste.fi/palvelut

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit