Helmilijat ja narsissit

Perjantaiksi on luvattu jo yli 10 lämpöastetta Etelä-Suomeen, ihanaa! Sieltä se kevät tulee hitaasti, mutta varmasti. En tiedä miksi, mutta minulle tuli jo viikonloppuna into laittaa pikkuisen pääsiäistä keittiönpöydälle :) 

Ostin yhden helmililjan, laitoin sen "munankuoriruukkuun" ja nappasin parvekkeen narsisseista pari kukkaa maljakkoon. Narsissien keltainen väri vain on niin vahva lupaus keväästä ja tulevasta kesästä!

Pääsiäisviikonloppu humahtaa aina niin nopeasti ohi, että siihen voi mielestäni hyvillä mielin ottaa varaslähdön. Nautitaanhan joulutunnelmastakin jo marraskuusta lähtien!

 Kukkakaupassakin näytti jo olevan paljon pääsiäistä ilmassa. Katselin hetken ympärilleni, mutta pitäydyin kiinni aikeessani ostaa helmililjoja - ne kun ovat niin kauniita ja hauskoja seurata, kun pienet siniset kellokukat aukeavat päivä päivältä vähän lisää. Ensin kukintojen alareunassa alkaa sinertää ja seuraavana päivänä muutama pieni kello on jo auki ja sitä seuraavana päivänä taas muutama enemmän... Mukavaahan kukkia on katsella aamukahvia tai iltateetä hörppiessä :)

 Iloista ja keväistä viikkoa kaikille!

Anna

P.S. Muistakaa, että Cilla'sin 15 prosentin alekoodi (cillasputiikki) on vielä muutaman päivän voimassa! 

Kommentit

Suositut tekstit