Venekesä jatkuu

Sitten viime kirjoituksen ollaan taas ehditty käydä vaikka missä! Juhannusta vietimme Houtskarissa ystävien kanssa ja sen jälkeen menimme Kustaviin Peterzensin satamaan jatkamaan lomanviettoa. 

Kustavi on ihana paikka ja Peterzensiltä löytyy etenkin lapsille yhtä sun toista puuhaa: on leikkipaikat, minigolfia ja trampoliinitkin nurmikentällä. Satamassa on ravintola, jota en kylläkään itse ehtinyt testata ja sen vieressä vaate- ja sisustuskaupat, jotka ovat auki silloin kuin ravintolakin. Myynnissä on merellisiä juttuja moneen makuun ja jopa oikeita punaisia Jaques Cousteau -pipoja! :)

Peterzens on tähänastisista satamista (Nauvon lisäksi!) ollut lempparini ja mieluusti menisin sinne uudelleenkin.

Houtskarissa ystävien laiturissaNipsu-koira palloleikeissä

KustaviMerimatka Kustavissa vain keskeytyi harmillisesti, kun tyttäreni kaatui laiturilla ja hänen kätensä murtui. Onneksi se saatiin leikattua Lastenklinikalla ja nyt ennuste on hyvä ja potilas oma iloinen itsensä kipsistä huolimatta <3 Täytyy sanoa, että Lastenklinikan henkilökunta on kyllä niin asiansaosaavaa, että paremmin eivät asiat voisi siellä olla. Kiitos heille! <3

Huomenna ajamme taas Naantaliin, missä vene ja sen kapteeni meitä odottavat. Toivotaan parasta, että loma saa nyt jatkua loppuun saakka ilman vastoinkäymisiä! Kauniita kesäpäiviä!

Anna

Kommentit

Suositut tekstit