Teneriffan loma

Reilu vuorokausi vietetty Teneriffalla ja onhan tämä aivan ihanaa olla ilman loskaa ja niin, että uima-altaalla tarkenee bikineissä! Tämä postaus tulee olemaan lähinnä kuvakavalkadi, mutta en malta olla jakamatta näitä kuvia kanssanne :) Kirjoitan myöhemmin vähän tarkemmin paikoista, joissa olemme vierailleet, jos teistä joku muukin innostuu niissä käymään.

Luonto ja kukat ovat täällä todella kauniita ja joulunaika näkyy koristeina ja valoköynnöksinä. Onhan tietysti hieman eri asia, onko valoköynnös kierrettynä palmun runkoon kuin kuuseen, mutta tykkään kyllä kovasti täkäläisestäkin tyylistä! :) 

Illalla täytyy olla pitkähihainen päällä, mutta sää on hyvin verrattavissa Suomen kesään. Tein aamulla pienen juoksulenkin ja oli erikoisentuntuista, kun ei tarvinnut varoa liukastumista...

Hotellimme on Grand Oasis Las Americasin alueella noin 20 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Hotelli valikoitui lämmitetyn uima-altaan perusteella ja se oli viisas valinta. Vesi on niin lämmintä, että jopa minä olen käynyt jo kolmesti uimassa. Iso osa viihtyvyyttä on minulle myös hotellin miljöö ja kukkaistutukset. Täällä niissä ei ole moitteen sijaa! Vai mitä mieltä olette...?

Nyt nukkumaan ja seikkailut jatkuvat huomenna! :) Hyvää yötä!

Kommentit

  1. Ikävä Kanarialle, kun katsoo näitä kuvia..

    VastaaPoista
  2. Kanariansaaret on kyllä hyvä kohde näin talvella valoa ja kesäfiilistä kaipaavalle - eikä lentokaan ole tolkuttoman pitkä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit