Meidän joulu

Farangin karamellipossua ruoaksi, kynttilöiden loistetta, lämmin tunnelma ja rakkaat vierellä - sellainen jouluaattoilta oli meillä <3 Ja ainakin kilttejä ollaan varmasti oltu, koska niin monta ihanaa lahjaa oli kuusen alle ilmestynyt!

Eilen jo laitoinkin Instagramiin kuvan äidin neulomista bulldoggisukista, mutta toinen koira-aiheinen lahja olivat Ted Bakerin koristetyynyt, joissa on toisella puolella yksi iso ranskanbulldoggi ja toisella puolella printti, jossa on monta pientä koiraa. Tyynyjä voi siis käännellä mielensä mukaan. 

Ihana yllätys oli myös Skandinaviskin Jul-tuoksukynttiläpakkaus! Olen haaveillut jo vaikka kuinka kauan Skandinaviskan kynttilöistä ja tänne blogiinkin olen niitä kuvannut, mutta koskaan en ole raaskinut yhtäkään ostaa. Nyt pääsen kokeilemaan neljää eri tuoksua, jotka paketissa ovat - vaikka siinäkin jälleen taistellaan raaskimisen kanssa ;) Toistaiseksi olen tyytynyt nuuhkimaan niitä ilman sytyttämistä. :)Lähdemme huomenna aamulennolla Teneriffalle, joten luvassa on piakkoin matkabloggailua! Vielä pitäisi saada laukkuihin mukaan kaikki tarvittava. Pakkausta siis luvassa, mutta myös rentoa joulupäivän illan fiilistelyä.

Toivottavasti teilläkin on ollut tunnelmallinen joulu tähän asti ja että se myös jatkuisi sellaisena! <3

Kommentit

  1. Kivoja lahjoja! Sama minulla noiden kynttilöiden kanssa, en ole raaskinut itselle ostaa :D Huippua reissua teille, nauttikaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit