Lauantainen kierros sisustusliikkeissä

Usein tulee kuljailtua Helsingin keskustan sisustusliikkeissä, mutta kyllä Espooseenkin kannattaa välillä lähteä. Me näimme tänään aamulla mainoksen sopivista tuoleista J:n keittiöön ja siksi lähdimme käymään Suomenojalla. Siitä jatkoimme Sinimäelle Mankaan läheisyyteen. Olen monessa eri paikassa nähnyt kuvia Garden Living -kukkakaupasta ja halusin käydä katsomassa, millaisesta liikkeestä on kyse. Sitä ennen pistäydyimme kuitenkin Monday to Sundayssa, joka on samassa rakennuksessa vastapäätä Garden Livingia. 

Monday to Sunday:n tyyli ja liikkeen yleisilme sekä erilaiset asetelmat ovat hurjan kauniita! Ei ehkä kaikelta osin aivan oman tyylisiäni, mutta olisin voinut helposti valita vaikka mitä mukaankin. Vaaleita, herkkiä luonnonsävyjä ja kotoisa tunnelma! Liikkeen omistaja Päivi pitää myös ihanaa blogia ja Päivi, jos joku sopii tällaiseen liikkeeseen töihin. Juttelimme tänään hänen kanssaan muun muassa mahdollisuudesta muuttaa etelän lämpöön :) Jäi kiva fiilis ja varmasti menemme uudelleenkin katsomaan Monday to Sunday:n tarjontaa. 


Monday to Sunday:n jälkeen pääsimme Garden Livingiin ja inspiroiva paikka oli sekin! Kauniit ruukut, ilmakasvit ja viherkasvien valikoima oli mielenkiintoinen. Modernimpi kukkakauppa kuin mikään muu, missä olen käynyt. Samasta talosta löytyy myös Country White, mutta sieltä en ottanut kuvia tällä kertaa. Ulkokuvat ovensuusta sentään ehdin napata (kasvit ja ruukut Garden Living). 


Neljäs kohde Espoo-kierroksella oli Suomenojalla sijaitseva Cobello. Cobellossa tuli jo pienoinen joulufiilis, kun esillä oli joulukoristeita, kuusi ja lukuisia lyhtyjä. Ja mikäs siinä - saahan jouluntuntuun jo pikkuhiljaa virittäytyä... mieluummin lämmin tunne lähestyvästä joulunajasta kuin tuulinen ja sateinen marraskuu <3Tämä viikonloppu on pyhitetty kotona olemiselle ja voimien keräämiselle. Aion vielä selailla kaikki kuvastot, jotka keräsin kaupoista mukaan ja mietiskelen, mitä kaikkea jouluista omaan kotiin olisi kiva tänä vuonna laittaa. Mistä asioista tulee ihanin joulunodotus olo... lyhdyt, valoköynnökset, huonekuusi vai hyasintit? Vai ehkä ne kaikki?

Hyvää viikonloppua <3  

Kommentit

  1. Hei ja monet kiitokset käynnistäsi ja pienestä mukavasta juttutuokiosta! Kuvasi ovat upeita, ensimmäinen kuvasi on tismalleen samasta paikasta mistä itse otin viikolla kuvan, kun somistin kyseisen nurkkauksen. Tervetuloa uudestaan :)
    Päivi/monday TO sunday HOME

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit