Halloween-viikonloppu

Halloween tuli eikä meillä ohitettu sitä ilman juhlia, vaikka niin ensin olin arvellutkin. Tyttäreni halusi kutsua ystäviään kylään ja mikäs siinä: torstai-iltana askartelimme koristeita, ostin tarjottavat kaupasta (ei, en todellakaan jaksanut leipoa!) ja perjantaina tytöt saivat juhlia naamiaisasuissaan.

Naisen onni on kukkia tuova mies <3 ja tänä viikonloppuna ruusutkin loistavat Halloweeniin sopivasti oransseina. J innostui myös kokkaamaan eilen illalla thaimaalaista ruokaa, jota söimme viikko sitten lounaalla Helsingin parhaassa thai-ravintolassa Pinto Bstaurantissa. Hämähäkkien kiipeillessä seinillä ja kurpitsakoristeen möllöttäessä olohuoneessa Halloween-viikonloppu tuntui juuri siltä, miltä pitikin: karmivan kivalta!


Olen kaivellut jo joitakin led-valoköynnöksiä esiin ja perjantaina ne koristivat lasten herkkupöytää kiemurrellen siitä kukkaan puhjenneen orkidean varrelle. (Kyllä, saan orkideat toisinaan kukkimaan uudelleen!) Kun Halloween-aika on ohi, saa jouluun valmistautuminen vähitellen alkaa meidänkin kotona. Kun iltaisin on pimeää, sytytän kynttilät parvekkeen lyhtyihin. Sohvalta vilttiin kääriytyneenä niitä on ihana katsella. Syksyn pimeyden hyvä puoli on se, ettei kukaan odota, että silloin pitäisi jaksaa mennä johonkin vielä työpäivän jälkeen, vaan illaksi saa hyvällä omalla tunnolla laittaa villasukat jalkaan, istahtaa sohvalle ja avata telkkarin :) Hämärää ja levollista sunnuntaita kaikille omien vilttien alle! Kyllä sitä taas kevään tullen ja auringon astuessa esiin ehditään olla aktiivisia... :) Nyt löhöillään!

Kommentit

Suositut tekstit