Työssä parhaassa (työ)paikassa

Kuten aiemmin jo kerroin, kotini on metsän reunassa, mäntyjen rajaaman pihan laidalla. Työpaikkani sen sijaan sijaitsee sisustusintoilijan kaikkien mahdollisten kiusausten (lue: taivaallisten pikkuliikkeiden) keskellä Helsingin Punavuoressa. Voiko työmatkalle osua enää yhtään enempää puoteja, joissa poiketa? Ei! Olen pyrkinyt vahvistamaan selkärankaani, etten aivan jokaisella tulo- tai menomatkalla eksy johonkin hauskaan kauppaan, mutta kovaa työtä ja lujaa päättäväisyyttä se on vaatinut ja vaatii edelleen :) Mutta ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin: nyt minulla on mahdollisuus kertoa lempipaikoistani myös teille - ja päätin aloittaa Momonosta.

Momono on pieni sisustus-, taide- ja designesineitä myyvä liike Annankadulla (http://www.momono.fi). Kahviakin sieltä saa. Liitän tähän oheen muutaman tunnelmakuvan: 
Desicon kynttilähylly oli todellinen väriläiskä, mutta nappasin kuitenkin tällä vierailulla mukaan vain 2 kappaletta Mira Malliuksen Helsinki-aiheisia kortteja, joissa seikkailevat harmaat nallet. Tunnistatteko korteissa esiintyvät paikat? Totta, Rautatieasema ja Kauppatorihan ne siellä pilkistävät!


Ulkona paistaa kevätaurinko, joten nyt tietokone kiinni ja lenkkitossut jalkaan! Palaan pian uusin jutuin!

Kommentit

Suositut tekstit