Parvekkeen siivous

Enää en malttanut pitää näppejäni irti parvekkeesta, vaikka lämpötila ei paljon yli viittä astetta tänään ollutkaan. Pesin parvekelasit ja koko parvekkeen lattian, levitin lattialle puhtaat matot ja järjestelin tavarat uudelleen. Parvekkeella on säilytyksessä nyt liikaa ruukkuja ja muutakin roipetta, koska kellari on käyttökiellossa. Tänä kesänä täytyy sietää tätä putkiremontin aiheuttamaa poikkeustilaa... Halusin kuitenkin varmistaa, että kun ensimmäiset oikein lämpimät päivät koittavat, en vietä niitä siivoamalla vaan voin vaikka kaataa lasiin kylmää valkoviiniä ja köllähtää parvekkeen aurinkotuoliin kirkkaiden lasien lävistäessä auringonvalon ja -lämmön :) 


Laitoin pari orvokkia jo ruukkuihin, koska parvekelasit auttavat pitämään lämpötilan plussan puolella, vaikka yöpakkasia vielä tulisikin. 
Koirat ilahtuivat avonaisesta parvekkeenovesta ja olivat heti etsimässä parhaita paikkoja. Niiden mielestä on ihanaa tähystellä ohikulkijoita lasiseinän läpi ja taitaa ulkoa mielenkiintoisia tuoksujakin tulla :) Nyt jännitetään vielä vaalitukoksia ja toivotaan, että saadaan viisaita, keskustelukykyisiä ja avarakatseisia päättäjiä Arkadianmäelle.

Mielenkiintoista vaali-iltaa ja tsemppiä alkavaan viikkoon teille jokaiselle! <3

Anna  

Kommentit

  1. Ihanat koirat sinulla! Minulla olisi myös parvekkeen siivous edessä. Ikkunoiden peseminen tuottaa aina minulle ongelmia. Ystäväni vinkki on kuitenkin auttanut paljon. Ystävä vinkkasi kuitukangasliinan käyttöä. Ikkunoiden loppusilaus hoituu sillä hyvin sekä muiden pintojen pyyhkiminen. Ehkä tästä vinkistä on myös sinulle apua? https://www.jukkapackalen.fi/kuitukangas

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit