Iltapäiväkävely Kaivopuistossa

Kevät on saapunut Helsinkiin rytinällä ja tänään, kun lämpömittari nousi yli kahteenkymmeneen asteeseen, lähdimme iltapäiväkävelylle Kaivopuistoon. Koirat olivat innoissaan päästessään mukaan, koska talvisaikaan niiden kanssa tulee liikuttua niin paljon vähemmän kaupungilla. Merivesi on harvinaisen alhaalla ja rantakivet näkyvät pitkälle ennen kuin veden raja tulee vastaan. Keväinen merimaisema on muutenkin kaunis - karukin tietyllä tapaa, kun puissa ei vielä ole lehtiä. Tuuleton sää teki rannalla kävelystä leppoisaa ja aurinko sai posket punoittamaan. 
 Pysähdyimme lasillisille Mattolaiturin terassille. Tuntuihan se taas talven jälkeen oudolta istuskella ilman takkia ulkosalla. Niin vapauttavaa!


Huomenna täytynee suunnata kukkaostoksille ja laittaa lisää kaunistusta parvekkeelle. Haaveilen hieman rungollisesta oliivipuusta, jos sellaisen sopivan kokoisen jostain löytäisin. Olisi kiva nähdä, miten se meillä viihtyisi. Viikonlopuksi on luvattu myös hyvin lämmintä säätä, joten edessä on lisää kevätfiilistelyjä - ehkäpä tämän vuoden ensimmäiset päiväunetkin parvekkeella...

Tsemppiä loppuviikkoon ennen uusia vapaita!

Anna 

Kommentit

Suositut tekstit