Pariisissa, päivä 1

Meidän Pariisi näytti eilen, ensimmäisenä lomapäivänä tältä: 
Lähdimme aamulennolla Helsingistä ja päivästä jäi vielä hyvä siivu turistuna kuljailuun, kun otimme lentokentältä taksin, joka toi meidät ja tavaramme suoraan hotellille. 

Hotelli Renaissance Paris Arc de Triomphe on sinänsä nähtävyys kaikkine pääsiäiskoristeineen, mutta kävelimme heti myös Champs-Elyseen vilinään ja Louis Vuittonin liikkeeseen :) Se on keskellä Champs-Elyseetä ja kuten arvata saattaa vilkas liike kuin mikä: 300 myyjää ja noin 4000 asiakasta joka päivä!

Vuittonilla olivat uudet tuoksut ensimmäisenä esillä, mutta Pariisin liikkeestä löytyy vaatteita, kenkiä, laukkuja ja muuta muotia naisille ja miehille suuremmalla valikoimalla kuin mistään muualta. Onhan Champs-Elyseen liike Louis Vuittonin ensimmäinen liiketila ja lippulaiva edelleen.
Laukkunsa voi myös tehdä persoonalliseksi haluamillaan kuvioilla. Sitä varten oli ystävällinen herrasmies töissä valmiina palvelemaan asiakkaita :) 

Hotellimme vierestä 29 Avenue de Wagramilta löytyi myös kiva sisustuskauppa Maison du Monde. Siellä oli kauniita kodin tavaroita kolmessa kerroksessa ja jos ystävilleen haluaa viedä jotain pientä tuliaisiksi, tämä on hyvä paikka löytää sopivia juttuja! Minun piti löytää syntymäpäivälahja siskolleni ja sen sainkin hankittua. (Se, mitä ostin, jääköön vielä salaisuudeksi, sillä siskoni saattaa lukea blogia ;)) 


Tänään lähdemme ihailemaan maisemia la Tour Montparnasseen, mutta muuten suunnitelmia ei juurikaan ole. Antaa Pariisin viedä! Kommentit

Suositut tekstit