Pääsiäisaskarteluja

Kuukauden tauko bloggailussa, kauheaa! On vain ollut yksinkertaisesti niin kova kiire työprojektien kanssa, etten ole yhtäkään blogiin liittyvää ajatusta ehtinyt ajatella. Pääsiäisestä on kuitenkin pakko postata, koska kuviakin on jo!

Lueskelin yhtenä iltana Unelmien talo ja koti -lehteä ja huomasin sieltä kivan idean pääsiäisoksien koristeluun. Oikeastaan kyse on "lisäkoristeista", koska onhan oksissa jo valmiiksi sulkia ja muita pääsiäisjuttuja. Lehdessä oksiin oli lisätty viirinauha, pieni puinen linnunpönttö ja perhosia. Perhoset jäivät omasta kimpustani pois, mutta pieni linnunpönttö minulla oli laatikossa jemmassa.

Sisko kävi eilen kylässä ja kuulumisia vaihtaessamme hän samalla näpräsi viirinauhan valmiiksi. Lisäsin pääsiäisoksien sekaan myös keltaisia krysanteemeja, koska ne huusivat kukkakaupassa perääni. :) 

Rairuohon laitoimme kasvamaan viime viikolla ja sekin vihertää jo! Meillä vietetään pääsiäistä hieman etuajassa, koska lähdemme pyhiksi Pariisiin. Pääsiäinen on niin kiva kevään juhla, ettei sitä kuitenkaan malta kokonaan jättää väliin. 
Ihanaa ja aurinkoista pääsiäisviikkoa - ja askarteluiloa niille, jotka inspiroituvat keväästä niin kuin minä!

Anna

Kommentit

Suositut tekstit