Hiihtolomapäiviä mökillä

Tulimme muutamaksi päiväksi äitini ja tyttöni kanssa talviloman viettoon Keski-Suomeen. Vanhemmillani on mökki täällä eikä se ole vain kesäasuttava, vaan talvesta voi nauttia täällä yhtä hyvin. Lähellä on valaistut ladut, luistinrata ja rauhallista metsämaisemaa tietysti enemmän kuin ehtii katsoa. 

Minä olen niin kaupunkilainen, että pari päivää (max. viikko) riittää kerrallaan mökkielämää, mutta juuri tällaiset pienet irtiotot arjesta tuntuvat parhaimmilta <3 Paikka on niin syrjässä, ettei perille takuulla eksy vahingossa, vaan täytyy tismalleen tietää, mihin on tulossa. Piilopirtiksikin tätä voisi halutessaan hyvin kutsua :)




Mökkiä on laajennettu ja remontoitu viime vuoden aikana, jotta meidän perhe mahtuisi tänne tarvittaessa yhtä aikaa. Uusi pönttöuuni, tapetit ja ikkunat ovat piristäneet mökkiä kovasti. 

Äiti on myös kova tekemään käsitöitä ja mökiltä löytyy monta kivaa, itsetehtyä yksityiskohtaa. Huonekaluista vanhin on äidin mummoltaan perimä puuarkku, johon on kaiverrettu vuosiluku 1834. Suurimmaksi osaksi sisustus on aika uutta kuten sohva, nojatuolit ja ruokapöytä. Vanhemmat esineet sopivat kuitenkin hyvin uusien joukkoon.

Jotta piilopirtti säilyttäisi salaisen luonteensa, en julkaise kovin montaa kuvaa täältä, mutta joitakin valittuja makupaloja kuitenkin :)









Reippaita ja rentouttavia talvipäiviä teille!

toivoo Anna

Kommentit

Suositut tekstit