Blogi on hereillä taas!

Blogi on nukkunut pari kuukautta "talviunta" siitä yksinkertaisesta syystä, että olen tehnyt töitä niin paljon, ettei ajatuksiin ole mahtunut blogin aiheita tai oikeastaan mitään niihin viittaavaa. Kamera on majaillut eteisen pöydällä toimettomana ja minä olen keskittynyt selviytymään arkirumbasta, huh! (Pakko tehdä toisinaan töitäkin kaiken kivan mahdollistamiseksi...)

Tällä viikolla tilanteeseen tuli muutos, koska pääsin Teneriffan lämpöön nauttimaan talvilomasta. Ihanaa! 

Tämä on tuntunut maanpäälliseltä taivaalta pitkien, kylmien talvipäivien jälkeen. Iho on imenyt aurinkoenergiaa ja koko keho on saanut tuntea lämmön rentouttavan vaikutuksen. 

Olemme asustaneet Teneriffan eteläosassa tarkemmin sanoen Los Cristianosin ja Las Americasin alueiden välillä hotellissa, mutta koska meillä on ollut auto koko viikon käytössä, olemme toki liikuskelleet paljon muuallakin. Ylläolevat kuvat ovat Monkey Beachilta Playa de las Americasista, joka on hyvin suosittu alue turistien keskuudessa. 

Muita turisteja pelkäävälle Teneriffa lienee väärä matkakohde ylipäätään, koska saari elää matkailusta ja se näkyy. Se tekee myös elämästä täällä helppoa ja lokoisaa, jos tavoitteena on nauttia rennoista päivistä aurinkotuolissa löhöillen, uima-altaassa tai meressä uiden ja hyvää ruokaa syöden. Kahviloita ja ruokapaikkoja on joka kadunkulma pullollaan ja aurinkoa piisaa. 


Muutaman sisustusliikkeenkin olen ehtinyt käydä katsastamassa ja heti tuli tunne, että kevättä on alettava rakentaa myös omaan kotiin. Vihreitä ja keltaisia sävyjä näkyi paljon ja niitä aion laittaa esiin myös omaan olohuoneeseen :)

Uusi ja kiva löytö oli Casa-niminen liike, jonka yksi myymälä sijaitsee Parque Santiago 6 -ostoskeskuksen toisessa kerroksessa. Jostain syystä liikettä ei näy ostoskeskuksen nettisivuilla, mutta kun toiseen kerrokseen tulee, sen näkee helposti.

Ostin olohuoneeseen verhon ja pari muuta uutta juttua, joista voin laittaa kuvat, kun saan ne aseteltua paikoilleen. 

Aiemmin tällä viikolla kävimme Siam Mall -ostoskeskuksessa ja siellä on yksi kestosuosikeistani: Zara Home. Siellä kevääntulo näkyi etenkin keltaisena värinä. 


Jos astiakaapeissani olisi tilaa ja osaisin valmistaa tomaattikeittoa, tomaattikulhot olisivat lähteneet matkaani! Mutta koska vastaus kumpaankin väitteeseen on negatiivinen, ne saivat jäädä odottamaan jotain toista ostajaa. Joskus vain on pakko kylmästi ohittaa ihanuuksia ;)

Zara Homea ei löydy Suomesta, mutta nettikaupasta voi tehdä hankintoja. Lähin liike löytyy Tukholmasta, jos haluaa käydä tutkimassa "aarteita" livenä. Itse en koskaan kyllästy Zaran tekstiileihin. Barcelonasta, Berliinistä ja Tukholmasta tuomani pöytäliinat, pyyhkeet ja lakanat ovat suosikkejani vuodesta toiseen.  

Huomenna lähtee paluulento Suomeen ja arki on taas ovella. Blogin talviunet on nyt kuitenkin karistettu silmistä ja lisää juttuja tulossa lähipäivinä!

Kauniita helmikuun lopun päiviä kaikille teille <3

Anna

Kommentit

Suositut tekstit