Thaimaa, osa 5

Viimeisen Thaimaan illan kuvat olen aivan totaalisesti unohtanut jakaa teidän kanssanne! Kotiinpaluusta on kohta kolme viikkoa ja lähes joka päivä olen ajatellut Thaimaan valoa ja lämpöä! Viimeisenä iltana Phuketissa näimme tosin myös valtavan kaatosateen - tunnelma vain oli 30 asteen helteessä täysin toinen kuin marraskuisessa kylmässä Suomessa :)

Olimme syömässä ja jakamassa lomakokemuksia Baan Rim Pa -ravintolassa Patong Beachin toisessa päässä isommalla porukalla. Baan Rim Pa tarjoaa thaimaalaista ruokaa, mutta astetta tyylikkäämmin kuin suurimmassa osassa kaupungin muita ravintoloita. Pöydissä on kynttilät ja valkoiset pöytäliinat, maisema aukeaa rannalle ja meren suuntaan ja alkuillasta voi seurata vuoroveden nousua. Jos on tarve löytää Phuketista paikka romanttiselle illalle, this is it!

Illallisen nautittuamme lähdimme kohti hotellia tuktuk-taksin kyydillä ja silloin sadetta alkoi tulla kaatamalla. Viemärit eivät pystyneet vetämään niin nopeasti sellaista määrää vettä ja kadut alkoivat lainehtia. Se ei kuitenkaan estänyt paikallisia ajamasta skoottereilla! :D
Melkoinen kotimatka emmekä mekään perille asti aivan kuivina säilyneet :D

Mutta onhan näitä hetkiä ilo muistella!


Kommentit

Suositut tekstit