Viimeinen veneilyviikonloppu

Arki on lähtenyt rytinällä käyntiin ja viime viikko oli töissä niin intensiivinen, että keskiviikkona jo toivoin, että viikonloppu vihdoin alkaisi! Kun perjantai tuli, hyppäsimme heti, kun vain mahdollista, autoon ja ajoimme satamaan. Vene alle ja viiiuh - tunnin kuluttua olimme jälleen täällä Nauvon Tackorkissa <3 

Parin pitkän ja hyvin nukutun yön jälkeen elämä ja oleminen tuntuvat taas ihan erilaisilta. Tämä saattaa jäädä jopa viimeiseksi veneilyviikonlopuksi tänä vuonna, joten sen kunniaksi on pakko kaivaa esiin elokuun alussa otetut kuvat Naantalista ja Kustavin Peterzeniltä. Kun ajattelen viimeistä kolmea kuukautta taaksepäin, alkaa melkein hengästyttää, miten monta hienoa hetkeä merellä ja eri satamissa niihin on mahtunut. Tämä oli elämäni ensimmäinen veneilykesä ja varsinainen kesä olikin!

Naantalin kauniisiin kesätunnelmiin aion palata mielessäni vielä monta kertaa, kun syksy pikkuhiljaa alkaa kiristää otettaan. 
Naantalin kujilla sataman läheisyydessä on monta aika kivaa pikkukauppaa, joissa voi kuljeskellessa pistäytyä. Kadunkulmat ovat myös tuttuja niille, jotka ovat katsoneet Risto Räppääjä -elokuvia. Etenkään rannan pientä kioskia ei voi olla tunnistamatta! Siellä melkein näkee Rauha Räppääjän myymässä kahvia ja karamelleja :)Kustavin Peterzenillä vietimme yhden yön. Siellä sää ei ollut aivan niin suotuisa, mutta leppoisa yönseutu oli.


Tänään, kun palaamme Nauvosta kotiin, aion illalla ottaa esiin kauneimmat syksyn tunnelmaan sopivat kynttilät ja antaa kesän vaihtua syksyyn myös kotona ja sisustuksessa. Näin lämpimän ja aurinkoisen kesän jälkeen syksyn kosteus ja raikkaus tuntuvat tervetulleilta. Ja vielä kun illat entisestään pidentyvät, on ihanaa käpertyä kiireisten päivien jälkeen sohvalle, kaivaa villasukat ja viltti esiin ja vain nauttia hämärästä, joka kietoutuu kerrostalojen ympärille <3

Nauttikaa tekin!

Anna

Kommentit

  1. Mekin teimme kivoja veneretkiä viime kesänä. Nyt vene venetelakalla odottamassa ensi kesää. Hienon näköisiä maisemia, itse en ole Risto Räppääjää nähnyt niin ei ole tutun näköistä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit